Medarbejdertrivsel er en hjørnesten i Schultz’ strategi. Af samme årsag får HR nu en fast plads i Schultz’ øverste ledelse.

Hvert år vidner medarbejdertilfredshedsundersøgelser om, at medarbejdere i Schultz er en del gladere end gennemsnittet for at gå på arbejde. En af årsagerne er, at tryghed, trivsel, socialt sammenhold og faglige fællesskaber er på den strategiske dagsorden.

Det strategiske fokus får nu endnu bedre vilkår i Schultz. HR-chef i Schultz, Marianne Lassen, bliver HR-direktør og får en fast plads i Schultz’ øverste ledelse.

”I Schultz opererer vi ud fra en filosofi om et arbejdsliv med mening. Vi er motiveret af og arbejder for at gøre en mærkbar forskel for samfundet, bl.a. ved at styrke retssikkerheden og hjælpe ledige i arbejde. Det kan vi kun gøre, hvis vi som virksomhed står stærkt,” fortæller adm. direktør i Schultz Simon Svarrer.

”Derfor glæder det mig, at Marianne Lassen har valgt at takke ja til at blive HR-direktør. Marianne spiller i forvejen en kæmpe rolle i vores strategiske arbejde. Hun er med til både at tegne de store linjer og arbejde operationelt med skabe rammerne for et meningsfyldt arbejdsliv for alle i Schultz. Hendes indsats med at støtte op om leder- og medarbejderudvikling samt trivsel skal have en stor del af æren for, at vores medarbejdertilfredshed er top-in-class.”

Om Marianne Lassen

Marianne Lassen har været ansat i Schultz siden 2017 – først som konsulent og herefter som HR-chef.

Marianne har beskæftiget sig med leder- og medarbejderudvikling i mere end 20 år, bl.a. i PA Consulting og hos IBM Business Consulting Services. Hun er uddannet cand.scient.dat. fra Københavns Universitet, HD(O) fra CBS samt konfliktmægler og stresscoach.

Via IT-Branchen er Marianne desuden mentor for kvinder, som gerne vil gøre karriere inden for IT.

Læs flere nyheder

Schultz byder velkommen til ny adm. direktør
Til sommer tiltræder Merete Søby som ny adm. direktør i Schultz
11. marts 2024
CTO i Schultz: Udviklernes håndværk skal hyldes
Den 29. november fejrer Schultz fagligheden med Kinokonferencen 2023
28. november 2023
Ind med mere konkurrence og let adgang til alle
NJORD Law Firm melder sig som kommende brugere af Schultz Legal Research
6. september 2023