Medarbejdertrivsel er en hjørnesten i Schultz’ strategi. Af samme årsag får HR nu en fast plads i Schultz’ øverste ledelse.

Hvert år vidner medarbejdertilfredshedsundersøgelser om, at medarbejdere i Schultz er en del gladere end gennemsnittet for at gå på arbejde. En af årsagerne er, at tryghed, trivsel, socialt sammenhold og faglige fællesskaber er på den strategiske dagsorden.

Det strategiske fokus får nu endnu bedre vilkår i Schultz. HR-chef i Schultz, Marianne Lassen, bliver HR-direktør og får en fast plads i Schultz’ øverste ledelse.

”I Schultz opererer vi ud fra en filosofi om et arbejdsliv med mening. Vi er motiveret af og arbejder for at gøre en mærkbar forskel for samfundet, bl.a. ved at styrke retssikkerheden og hjælpe ledige i arbejde. Det kan vi kun gøre, hvis vi som virksomhed står stærkt,” fortæller adm. direktør i Schultz Simon Svarrer.

”Derfor glæder det mig, at Marianne Lassen har valgt at takke ja til at blive HR-direktør. Marianne spiller i forvejen en kæmpe rolle i vores strategiske arbejde. Hun er med til både at tegne de store linjer og arbejde operationelt med skabe rammerne for et meningsfyldt arbejdsliv for alle i Schultz. Hendes indsats med at støtte op om leder- og medarbejderudvikling samt trivsel skal have en stor del af æren for, at vores medarbejdertilfredshed er top-in-class.”

Om Marianne Lassen

Marianne Lassen har været ansat i Schultz siden 2017 – først som konsulent og herefter som HR-chef.

Marianne har beskæftiget sig med leder- og medarbejderudvikling i mere end 20 år, bl.a. i PA Consulting og hos IBM Business Consulting Services. Hun er uddannet cand.scient.dat. fra Københavns Universitet, HD(O) fra CBS samt konfliktmægler og stresscoach.

Via IT-Branchen er Marianne desuden mentor for kvinder, som gerne vil gøre karriere inden for IT.

Læs flere nyheder

Nye regler i serviceloven: Indsats mod hjemløshed omlægges
Regeringen har fremsat lovforslag om omlægning af indsatsen mod hjemløshed
22. marts 2023
Delaftale 2: Her er, hvad I skal vide om de nye regler
Folketinget har vedtaget det første lovforslag, som udmønter den politiske delaftale 2. De nye regler træder i kraft 22. marts 2023.
22. marts 2023
To nye direktører i Schultz
Schultz udvider direktionen med en ny CTO og ny direktør på beskæftigelsesområdet
3. marts 2023