Det er en fornøjelse, at vi kan præsentere Peter Colsted som ny formand for Schultz.

Peter Colsted kommer med en bred ledelsesmæssig erfaring fra både den danske og udenlandske IT-branche. Han har bl.a. været 12 år hos Microsoft, hvor han har bestridt ledende stillinger i både Danmark, USA og EMEA. Siden 2013 har han været CEO i danske kapitalfondsejede software- og SaaS-selskaber og har desuden siddet i en række bestyrelser for førende IT-selskaber. Peter Colsted har en stærk profil og besidder relevant og alsidig viden, der er et godt match til Schultz.

"Jeg er meget glad for, at Peter Colsted ønsker at blive ny formand for Schultz Information. Med Peter får Schultz en vidende og dygtig erhvervsleder i bestyrelsen med solid erfaring, som kan være med til at understøtte vores strategi om at sætte et større aftryk hos den offentlige sektor og samtidig entrere en række nye markeder med vores juridiske fagløsninger. Det er et særdeles godt match,” siger Thomas Juul-Larsen, der er bestyrelsesformand for Schultz Fonden.

Med Peter får Schultz en vidende og dygtig erhvervsleder i bestyrelsen, som kan være med til at understøtte vores strategi om at sætte et større aftryk hos den offentlige sektor og samtidig entrere en række nye markeder med vores juridiske fagløsninger.

Thomas Juul-Larsen, bestyrelsesformand, Schultz Fonden

Peter Colsted, ny bestyrelsesformand, Schultz Information

Schultz har igennem de seneste år flyttet sig fra at være en stærk informations- og indholdsleverandør til nu også at være en markant IT-leverandør, og Peter Colsted glæder sig til at sætte sig i formandsstolen hos Schultz.

”Schultz er en spændende virksomhed med en lang historie, der bl.a. bærer præg af en unik kombination af faglighed og IT-kompetencer. Dette muliggør det rette fokus på at skabe innovative og sammenhængende løsninger, der kan være med til at sætte nye standarder for digitalisering af sagsbehandling og videnhåndtering hos både den offentlige og private sektor,” udtaler Peter Colsted.

Schultz er en spændende virksomhed med en lang historie, der bl.a. bærer præg af en unik kombination af faglighed og IT-kompetencer. Dette muliggør det rette fokus på at skabe innovative og sammenhængende løsninger, der kan være med til at sætte nye standarder for digitalisering af sagsbehandling og videnhåndtering hos både den offentlige og private sektor.

Peter Colsted, bestyrelsesformand, Schultz Information

Der er fokus på digitalisering af Danmark både i det offentlige og private. Virksomhederne skal ruste sig til at udnytte de digitale muligheder, mens den offentlige sektor skal skabe nye og mere moderne måder at digitalisere og effektivisere deres arbejdsgange på. Coronasituationen har samtidig vist os vigtigheden af digitalisering i stort set alle dele af samfundet. Peter Colsted ser derfor lyst på fremtiden for Schultz. 

”Timingen er god. Behovene er der nu. Jeg ser gode muligheder for, at Schultz kan sætte et større aftryk på den offentlige sektor generelt og samtidig etablere sig som en væsentlig spiller på markedet for juridiske fag- og videnløsninger til advokater. Det skal være med til at understøtte en sund vækst og udvikling af virksomheden,” afrunder Peter Colsted.

Om Peter Colsted 
Peter Colsted, født 1964, har de sidste 10 år siddet i en række bestyrelser for danske IT-selskaber, såsom Queue-it, Omada, CTGlobal, Proactive mv. I dag beskæftiger Peter sig udelukkende med bestyrelsesarbejde og sidder aktivt i tre bestyrelser, foruden Schultz Information.

Peter Colsted har mange års erfaring fra lederjobs i både den danske og udenlandske IT-branche, herunder 12 år i Microsoft, hvor han har bestridt ledende stillinger i både Danmark, USA og EMEA. Siden 2013 har han været CEO i danske kapitalfondsejede software- og SaaS-selskaber, herunder Secunia og Lessor.

Peter Colsted er oprindeligt uddannet cand. silv. (forstkandidat) fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 1989, der i dag er en del af Københavns Universitet. I 1992 afsluttede Peter sin HD i Informatik og økonomistyring fra Handelshøjskolen i København.