Schultz udvider direktionen med en ny CTO og ny direktør på beskæftigelsesområdet. De to poster indtages af velkendte ansigter i Schultz.

Selvom der er kommet friske kræfter til direktionen i Schultz, kræver de to nye direktører ikke nødvendigvis en større introduktion. For Bjarne Houtved, ny direktør for Job og velfærd, og ny CTO Morten Maate er nemlig begge blevet forfremmet internt.

Som tidligere kommerciel direktør for Schultz’ løsninger til beskæftigelsesområdet bringer Bjarne Houtved unik domæneviden ind i direktionen, mens Morten Maate bidrager med dyb IT-faglighed fra en stilling som udviklingschef.

Vil fortsætte det stærke samarbejde

Begge nyslåede direktører gør en dyd ud af at fortælle, at de nye stillinger ikke er en revolution, men snarere en konsolidering af Schultz og virksomhedens udvikling.

”For mig er det vigtigt, at vi forbliver en bundsolid og ærlig virksomhed, som understøtter beskæftigelsesindsatsen med brugbare løsninger. Beskæftigelsesmarkedet går en spændende tid i møde, og jeg vil selvfølgelig følge udviklingen tæt. Forventningen er, at vi skal være endnu dygtigere på det digitale område, hvor vi jo har tradition for at udvikle løsninger i tæt samarbejde med kunder og markedet,” fortæller Bjarne Houtved.

Morten Maate betoner især det interne samarbejde og det særlige sociale sammenhold i Schultz.

”Samarbejdet på tværs af vores store udviklingsafdeling er for mig noget af det allervigtigste. Vi har i forvejen en stærk kultur, som vi skal værne om, men jeg tror på, at vi kan blive endnu bedre til at finde fællesløsninger på nogle af vores tværgående udfordringer. Softwareudvikling er en socioteknisk disciplin, hvor mennesker og samarbejde vægter lige så meget som teknologi,” siger Morten Maate.

Fagtech kan løse udfordringer

At der er tale om to forfremmelser, er ifølge adm. direktør i Schultz Simon Svarrer ingen tilfældighed:

”I Schultz arbejder vi i krydsfeltet mellem faglighed og teknologi. Det gør vi, fordi vi tror på, at fagtech kan løse mange af de udfordringer, vi ser i velfærdssamfundet netop nu. Vi har en solid specialiseret viden, som tager lang tid at opbygge. Derfor glæder det mig, at to så kompetente interne kræfter har valgt at takke ja til en plads i direktionen. Med Bjarne og Morten ombord har vi en fortsat stærk position i markedet og et godt udgangspunkt for at skabe IT-løsninger, der udvikler viden, velfærd og vækst til det danske samfund.”

OM BJARNE HOUTVED

Bjarne Houtved (tv.) har været ansat i Schultz siden 2015 - først som kommerciel direktør og nu som direktør for Job og velfærd. Bjarne har mere end 25 års erfaring fra IT-branchen, hvor han har arbejdet med IT til det offentlige. Han blev uddannet cand.merc. i 1990 fra Århus Universitet og tog i 2016 en MBA samme sted.

OM MORTEN MAATE

Morten Maate (th.) kom i 2016 til Schultz som application manager for senere at blive udviklingschef. Han er cand.mag. i Dansk fra AAU i 2004, men i sin professionelle karriere har han aldrig beskæftiget sig med andet end IT. Først som både BI- og webudvikler, senere som selvstændig og til sidst på ledelsesniveau i flere softwarevirksomheder.

Læs flere nyheder

Investeringer i vigtige platforme kendetegner årets regnskab i Schultz
J.H. Schultz Information A/S har netop aflagt regnskab for finansåret 2022
11. maj 2023
Ventetiden er slut – velkommen til Barnets lov
Vi har ventet længe, men nu er Barnets lov her. Næsten.
29. marts 2023
Nye regler i serviceloven: Indsats mod hjemløshed omlægges
Regeringen har fremsat lovforslag om omlægning af indsatsen mod hjemløshed
22. marts 2023