Mange oplever i disse år, hvordan budgetterne strammes, og kravet til digitalisering øges. Der er et krydspres mellem at sikre både øget effektivitet, styrket kvalitet og bedre arbejdsvilkår for medarbejderne. Men digitalisering gør det ikke alene. 

Med afsæt i vores kendskab til teknologi, lovgivning, best-practice processer og styring tilbyder vi dig målrettet rådgivning, som sikrer, at det fulde forbedringpotentiale kan realiseres.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i den enkelte 

Nytteværdien af nye IT-løsninger kommer som regel ikke af sig selv. Empiri viser, at du kun er 20 % i mål, når du har implementeret løsningen. De resterende 80 % kommer fra organisationens evne til at anvende funktionerne optimalt og ensrettet.

Derfor stopper vores rådgivning ikke, når vi har trykket på start-knappen. Vores rådgivning tager udgangspunkt i den enkelte kundes situation, og sammen med dig fastlægger vi målsætningerne for løsningen. Vi styrer projektet med henblik på at realisere de ønskede effekter, så løsningens fulde potentiale opnås. 

Vi hjælper med at realisere dit forbedringspotentiale 

Vores konsulenter har bred erfaring og kendskab til arbejdsgange, lovgivning, styring og digitalisering i offentlige organisationer.

Vi tilbyder mange former for rådgivning - fra en helstøbt organisationsanalyse, hvor vi identificerer, kvalificerer og implementerer forbedringspotentialer, til rådgivning inden for udvalgte områder:

  • Analyser af arbejdsgange
  • Automatisering af processer med bl.a. robotter og kunstig intelligens
  • Skræddersyet uddannelse inden for lovgivning og digitalisering

Læs om vores andre services

Vi skaber løsninger, der udvikler jeres forretning
Udvikling
Vi skaber løsninger, der udvikler jeres forretning
Schultz leverer til tiden og i aftalt kvalitet
Implementering
Vi leverer til tiden og i den aftalte kvalitet
Vi sikrer driftsstabilitet, sikkerhed og hurtig opfølgning
Drift, vedligehold og support
Vi sikrer driftsstabilitet, sikkerhed og hurtig opfølgning