Samarbejdet mellem Danske Advokater og Schultz er ikke tilfældigt. Mens Danske Advokater bidrager med branchekendskab og fagudvalgenes juridiske specialistviden, har Schultz solid erfaring med at levere lovinformation og gå forrest i anvendelsen af de nyeste teknologier.

Ambitionen er klar. Juridisk informationssøgning skal være sikkert, nemt og fyldestgørende. Derfor stræber brancheforeningen Danske Advokater og Schultz efter at udvikle en løsning, der skal sikre konkurrence på markedet for juridisk informationssøgning. Som noget helt afgørende, skal løsningen ramme brugernes behov, og derfor er brugerinddragelse et vigtigt fokus i udviklingsprocessen af Schultz Legal Research.

Du kan her høre, hvorfor flere af de helt store spillere i advokatbranchen har valgt at indgå samarbejde omkring udviklingen af Schultz Legal Research, og hvad de særligt ser frem til ved løsningen.

Det er vigtigt, at vores medlemmer får nogle løsninger, som hjælper dem i dagligdagen. Der giver dem de informationer, de har brug for, og der gør det let for dem at søge og arbejde med. Der er vi som Danske Advokater en garant for, at det er sådan, det bliver udviklet.

Paul Mollerup, adm. direktør, Danske Advokater

"Der er brug for mere konkurrence i markedet – både når det gælder produkterne og priserne – og det vil vi gerne være med til at sikre. Derfor har vi indledt et samarbejde med Schultz om at lancere et nyt produkt, som vil kunne imødekomme rigtig mange advokaters og juristers behov, men til en langt skarpere pris, end hvad vi kender på markedet i dag”, sagde Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup tilbage i 2019.

Hør i videoen, hvordan Danske Advokater er med til at sikre, at medlemmerne får en brugbar løsning, som de ikke har set før. Du kan også høre Paul Mollerup fortælle, at Danske Advokater håber, at der i løbet af rejsen udvikles et dybere samarbejde, hvor de sammen med Schultz kan få udviklet nogle yderligere produkter, der kan hjælpe advokaterne i deres dagligdag.

Vi vil altid gerne være med dér, hvor legal er afgørende og vigtig, fordi det er også sådan, at Bech-Bruun ser sig selv. Så for os er det det rigtige partnerskab at være i.

Steen Rode, chief executive partner, Bech-Bruun

Tidligere på året udtalte Simon Evers Hjelmborg, bestyrelsesformand hos Bech-Bruun”I Bech-Bruun ønsker vi at være med til at løfte barren for legal tech, og det giver Schultz Legal Research os mulighed for.” ”Vi ser fx et stort potentiale i at kunne integrere løsningen med både vores egne systemer og andre legal tech-produkter i markedet.”

I denne video kan du høre Steen Rode, chief executive partner hos Bech-Bruun, fortælle mere om, hvorfor de er gået ind i samarbejdet omkring Schultz Legal Research. Han er samtidig ikke i tvivl om, hvad der er vigtigt for Schultz at have fokus på, hvis løsningen skal blive en success.

At der kommer en spiller på markedet som Schultz Legal Research, der går ind og laver et generelt juridisk informationssøgningssystem, gør at der skabes en dynamik, hvor man vil kappes om kundernes gunst. Det kan føre til, at der sker forbedringer på løsninger og skabes muligheder for, at man kan blive meget mere effektiv sit arbejde.

Niels Chr. Ellegaard, advokat og partner, Plesner

”Hos Plesner ser vi positivt på brugerinddragelsen i udviklingen af Schultz Legal Reseach, bl.a. med Danske Advokaters Fagudvalg.” ”Vi ser frem til at være med til at præge den fortsatte udvikling af løsningen.” Sådan lød det fra Tom Kári Kristjánsson, managing partner hos Plesner, tilbage i juli.

Niels Chr. Ellegaard, advokat og partner hos Plesner, fortæller i videoen, hvordan han mener, at en ny løsning kan have stor gavn i deres daglige arbejde. Han er optaget af den dynamik, han er overbevist om, at Schultz Legal Research vil skabe på markedet, der vil have stor betydning for konkurrencen - ikke alene i Danmark, men også i udlandet. Niels Chr. Ellegaard har derfor store forventninger til projektet, særligt i forhold til navnlig tre ting, som du kan høre ham fortælle mere om i videoen.

 

Vi er gået ind i samarbejdet, fordi vi synes, det er godt, at der kommer flere spillere på markedet. Vi synes, at Schultz Legal Research er kommet med et friskt pust, og det projekt, de har lagt på banen, synes vi er rigtig spændende.

Christoffer Belmann Mirasola, COO/Driftsdirektør, DAHL

Christoffer Belmann Mirasola, COO/Driftsdirektør hos DAHL, finder det vigtigt, at Schultz Legal Research platformen bliver forholdsvis åben, så den kan integreres med øvrige advokatsystemer. 

Det kan du høre ham fortælle mere om i videoen, hvor han også understreger, at Schultz Legal Research bidrager til vigtig konkurrence på markedet for juridisk informationssøgning, hvorfor de hos DAHL synes, at det er et spændende projekt at være en del af.

Jeg er personligt meget stor tilhænger af friere, billigere og mere fleksibel adgang til både informationer, men også teknologiske værktøjer. Det er en udvikling, som jeg tror kommer til at præge branchen i meget betydelig grad de næste fem år. Og Schultz Legal Research er et perfekt eksempel på den dagsorden.

Jens Bang Liebst, advokat og partner, Aumento Advokatfima

Jens Bang Liebst, der er advokat og partner hos Aumento Advokatfima, har tidligere udtalt, at "Schultz Legal Research bliver et blandt mange nye centrale redskaber for vores advokater og medarbejdere i huset. Det bliver særligt spændende at integrere det med vores øvrige digitale systemer og at intensivere den måde vi fremover vil bruge flere og flere digitale hjælpemidler.”

Du kan her høre ham uddybe, hvorfor han synes det er så vigtigt med flere stærke aktører på markedet for juridisk informationssøgning.

Læs også

Focus Advokater melder sig som kommende brugere af Schultz Legal Research
Det handler om kvalitetsbetonet og rentabel viden
Jens fra Aumento
Den nye digitale platform opfylder et længe opsparet behov
Samtlige kolleger i Aumento vil fremover få adgang til løsningen med opdateret lovstof og retspraksis
Kontorbygning
Opbakning fra store advokathuse til Schultz’ legal tech satsning
Kromann Reumert, Bech-Bruun, Plesner og Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith melder sig som brugere af Schultz Legal Research
Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44