Schultz taler til min udviklersjæl

Schultz var kendt i det udviklingsmiljø, jeg færdes i. Det gik for at være et attraktivt udviklingshus med et tårnhøjt fagligt niveau, store innovative ambitioner og stærke faglige profiler.

Derfor var mine forventninger da også store, da jeg startede som seniorudvikler i Schultz. Jeg er med til at sætte den udviklingsfaglige retning på vores nye platform Fundament, som håndterer og formidler lovstof. Der er gang i butikken både nationalt og internationalt med en række kunders interesser på spil, så det er et udfordrende felt at navigere i.

Udfordringer er lig med ny læring

Udfordringer er lig med ny læring i Schultz. Når noget ikke virker, gør vi noget andet. Vi har en fantastisk arbejdskultur, som kombinerer et oprigtigt ønske om at gøre sit ypperste med en stor portion innovation.

Og hvilken udvikler vil ikke gerne med på vores rejse til Agile Nirvana med alt, hvad det indebærer af tekniske og procesmæssige discipliner? Software craftmanship er i fokus, og vi holder hackathons med tid til at undersøge ny teknologi og nye koncepter. Derfor er vi også gode til at adoptere og arbejde med ny teknologi på Fundament.

Vi er på en rejse til Agile Nirvana med alt, hvad det indebærer.

Rasmus Lohals Larsen, seniorudvikler, Schultz

Vi gør det, vi siger

Ledelsen er stærk på flere måder. De er både fantastiske personaleledere og kan sætte en dagsorden og en faglig retning, der inspirerer og taler til min udviklersjæl. Der er overensstemmelse mellem det, vi siger om vores visioner som virksomhed, og hvad vi rent faktisk gør – det skaber en særlig ånd og gejst.

Jeg nyder, at Schultz har rammerne og byen lige uden for døren. Work-life balance er på plads, vi tager hensyn til hinanden og den enkelte. Og så er humøret altid højt. Der er bare en særlig puls i Schultz.

 

Work-life balance er på plads, vi tager hensyn til hinanden og den enkelte. Og så er humøret altid højt.

Rasmus Lohals Larsen, seniorudvikler, Schultz

Mød flere af vores medarbejdere

Iben Thagaard, fagspecialist på beskæftigelsesområdet
Fagspecialist
Iben Thagaard
Allan Friis Hansen_Schultz
Softwarearkitekt
Allan Friis Hansen

Lær os bedre at kende

Hvorfor Schultz?
Et fedt fagligt fællesskab og en arbejdsglæde i særklasse
Vores strategiske sigte
Flere markeder, større aftryk