Fra 1. februar i år har Frederiksberg Kommune taget vidensdelingsplatformen Schultz Vidensplatform i brug for at understøtte deling af viden i kommunen. Aftalen er i første omgang baseret på et pilotprojekt, hvor Frederiksberg kommune sætter vidensplatformen i spil på social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet.  
 
”Vi tror på, at Schultz Fundament, som er en portal, hvor man kan lægge vejledninger, håndbøger, arbejdsgange og e-Learnings-materiale m.v. op, og hvor der er overblik over seneste versioner, vil blive et godt redskab. Afdelinger, medarbejdere og eksterne leverandører, som ikke i dag har mulighed for at kunne tilgå struktureret viden på denne måde, vil få stor gavn af platformen," udtaler projektleder Hjørdis Lillian Holk fra Frederiksberg Kommune.
 

 

Mange af vores medarbejdere arbejder væk fra kommunen eller er eksterne leverandører, og vi har derfor brug for et centralt sted, hvorfra de kan hente den seneste viden.

Hjørdis Lillian Holk, projektleder, Frederiksberg Kommune
Schultz Fundament er en vidensdelingsportal, der er udviklet til at understøtte deling af viden internt eller eksternt. Løsningen har en brugergrænseflade, som gør det nemt for alle at benytte løsningen. Derudover indeholder løsningen en avanceret søgning, så man som bruger altid har nemt ved at finde frem til det, man leder efter. 
 
Det er nemt at komme i gang ved hjælp af vores faste implementeringsforløb, og flere kunder bruger allerede løsningen. Læs mere om Schultz Fundament

 

Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44