Vi er et hus med mange forskellige fagligheder. Nogle medarbejdere kender hver en afkrog af beskæftigelseslovgivningen og kan recitere principafgørelser i søvne, mens andre bygger avancerede koder til komplekse IT-systemer, som i sidste ende virker enkle og intuitive.

Fælles er, at vores medarbejdere brænder for deres fagområde og bruger deres faglige indsigt til at skabe nye perspektiver. De perspektiver vil vi gerne dele med dig.

Tillid, tilsyn og taskforce
Schultz Essens rapporterer fra dag 2 på Socialretlig Konference 2019
Kulturkamp, koblingskompetencer og klassiske dyder
Schultz Essens rapporterer fra dag 1 på Socialretlig Konference 2019
I kølvandet på færre regler
Schultz Essens' reportage fra KL's jobCAMP 2018, der bar præg af den nye politiske aftale om regelforenkling på beskæftigelsesområdet.
Vi skal ikke udfordre brugerne
Vi skal ikke udfordre brugerne
”Det er jo ikke kunst, vi laver. Det er it-systemer, der skal være easy, intuitive og genkendelige at navigere i,” siger Jennica Falk, der ved alt om brugervenlighed og brugeroplevelser.
Leder: Mind the gap
"Er der et gab mellem al snakken om digitalisering, disruption og kunstig intelligens som Guds gave til os alle på den ene side – og bekymring og skepsis på den anden side?" spørger Vejlederforums chefredaktør Mette Marie Callesen.
Sagsbehandlerens assistent kan være (kunstig) intelligent
Teknologien kan hjælpe, fortæller data scientist Nina Holm-Jensen. Med at spare tid, nedbringe komplektisitet og kvalificere beslutningsprocesser.
Det digitale kompetencegab er ikke individuelt
”Det er gammel lærdom, at de fleste er lidt modstandere af forandring. Men jeg sætter ikke lighedstegn mellem det og kompetencegab,” siger Schultz' bestyrelsesformand Lars Monrad-Gylling.
Robotterne har brug for vores hjælp
Til gengæld kan vi opdrage dem til at gøre helt fantastiske ting, forklarer data scientist Nina Holm-Jensen.
Jobcenter: Skab småjobs i virksomhederne
Sådan lyder opfordringen fra arbejdmarkedschef Birgit Thorup i Vejle Kommune, hvor 70 kontanthjælpsmodtagere arbejder 5-15 timer om ugen på ordinære vilkår.