Det er med stor glæde, at vi kan byde Elmer Advokater velkommen om bord på vidensdelingsplatformen Schultz Vidensplatform. Et opstartsmøde har netop været afholdt, og som næste led i processen påbegyndes analysefasen.

Elmer Advokater blev grundlagt tilbage i 1949. Huset tæller 19 medarbejdere, heriblandt partnere, sekretærer samt jura- og IT-studerende. Elmer Advokater er specialiseret inden for erstatning, forsikring og persondata og har stort fokus på at yde juridisk rådgivning, der er kendetegnet ved kompetent engagement. Derfor forventer de også, at platformen vil øge kvaliteten i deres arbejde og skabe mere tid til de kerneopgaver, som giver værdi for deres klienter:

”Vi har besluttet os for at bruge Fundament som platform, fordi vi har behov for at strukturere, dele og anvendeliggøre de juridiske dokumenter, vi bruger i arbejdet som specialistadvokater. Det er vores forventning, at vi med Fundament vil blive i stand til at øge kvaliteten af vores juridiske arbejde, samtidig med at vi bruger færre ressourcer på opgaverne,” udtaler partner Gert Willerslev.

Det er vores forventning, at vi med Fundament vil blive i stand til at øge kvaliteten af vores juridiske arbejde, samtidig med at vi bruger færre ressourcer på opgaverne.

Gert Willerslev, partner, Elmer Advokater

OM FUNDAMENT

Schultz Fundament er en vidensdelingsportal, der er udviklet til at understøtte deling af viden internt eller eksternt. Løsningen har en brugergrænseflade, som gør det nemt for alle at benytte løsningen. Derudover indeholder løsningen en avanceret søgning, så man som bruger altid har nemt ved at finde frem til det, man leder efter.


Læs mere om Schultz Vidensplatform her.

Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44