I videoen præsenterer fagspecialist Hanne Mølbech "Grundkursus i ekspropriation".

Formålet med grundkurset i ekspropriation er at give en introduktion til ekspropriationsområdet og skabe et overblik over nogle af de grundlæggende problemstillinger, man skal være opmærksom på, når man eksproprierer.

Du får basisviden og inspiration til at bruge ekspropriation som redskab, når det er nødvendigt. Og så ved du, hvor du kan få yderligere oplysninger, hvis behovet opstår.

OM UNDERVISEREN

Hanne Mølbeck har de sidste 20 år arbejdet med offentlige- og miljøretlige forhold, herunder særligt infrastruktur og ekspropriation.

Som en af landets førende specialister inden for ekspropriation er Hanne kendt for sin klare tale og rådgivning, sine konstruktive samarbejdsevner i forbindelse med sagerne og sin dybe forståelse og interesse for udviklingen af samfundets infrastruktur.

Hanne repræsenterer både den offentlige sektor, herunder navnlig offentlige anlægsmyndigheder og infrastrukturejere, og private virksomheder inden for specialet. Hanne underviser ofte og holder oplæg om emner inden for offentlige- og miljøretlige forhold samt deltager i relevante netværk.

Vil du kontaktes angående Schultz Campus?