På kurset om GDPR vil underviser Charlotte Bagger Tranbjerg og Egil Husum gennemgå hvordan man undgår bøder, når man arbejder med GDPR. Kursets formål er at nedbringe risikoen ved behandling af personoplysninger, og derved også nedbringe risikoen for bøder. Der vil være stor fokus på systematiske risikovurderinger, men også en lang række nærtliggende områder som også kan bibringe til lavere risiko for bøder. 

OM UNDERVISEREN

Egil Husum er specialist i persondata- og forvaltningsret og rådgiver offentlige myndigheder og private om spørgsmål vedrørende databeskyttelse. Rådgivningen omfatter bl.a. compliance, overvejelser i forbindelse med indførelse af ny teknologi og løsninger og kontakt til Datatilsynet vedrørende konkrete sager m.v. Egil er certificeret it-advokat, og han har skrevet en række artikler til danske og internationale medier om databeskyttelse.

OM UNDERVISEREN

Charlotte Bagger Tranberg er uddannet vand. tur fra Aalborg Universitet og har arbejdet intensivt med persondataret og digitalisering i mere end 20 år. Hun erhvervede i 2006 sin ph.d. i persondataret og er i dag en af Danmarks førende eksperter inden for persondataret og digitalisering. Charlotte rådgiver inden for alle områder af persondataretten, herunder om behandling af personoplysninger i komplekse systemer eller ved anvendelse af nye teknologier, som fx AI, Big Data og biometri, hvor persondataretten indgår i en bredere digital kontekst.

Vil du kontaktes angående Schultz Campus?