Få indblik i resultaterne af en banebrydende analyse om konsekvenserne af lønnede timer. Analysen er udført af Aarhus Universitet i samarbejde med Væksthusets Forskningsenhed.

 

Professor Michael Rosholm fra Aarhus Universitet fortæller om de vigtigste fund fra analysen, som viser, at markant flere kontanthjælpsmodtagere finder vej tilbage til arbejdsmarkedet, hvis de får lønnede timer for selv små opgaver i en virksomhed.

 

Analysen involverer 93.462 aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og konkluderer, at to år efter den første løntime er lidt over halvdelen af disse enten i fuldtidsjob eller kan bidrage til egen forsørgelse via et lønnet arbejde i færre timer. For den samlede gruppe af aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere er tallet 12 procent i samme periode.

 

På webinaret kan du også møde afsnitsleder Karin Collins fra Roskilde Kommune, som vil dele deres erfaringer med fokus på lønnede timer. Roskilde Kommune har i flere år arbejdet systematisk med denne tilgang, og Karin Collins vil fortælle om de praktiske erfaringer og resultater, de har opnået ved at integrere lønnede timer som en central del af indsatsen for kontanthjælpsmodtagere.

Praktisk info om webinaret

Det er gratis at deltage i webinaret.

Tilmeld dig webinaret

Oplever du problemer med at se tilmeldingsformularen, så kontakt os gerne på marketing@schultz.dk

Onlinekurser i Schultz Fasit
Onlinekurser Schultz Fasit
Styrk din faglighed - fleksibelt og let tilgængeligt
Webinar
Webinarer
Få tips til din brug af vores løsninger, og bliv opdateret på de nyeste tendenser