Som boligselskab, ejendomsadministrator, rådgivende ingeniør eller arkitekt, er det afgørende at have overblik over de mange regler, der regulerer bl.a. byggeri, renovering, vedligeholdelse, udlejning, ejendomsadministration m.m. 

Derfor er det bl.a. vigtigt med adgang til tidligere afsagte domme, så du er orienteret om præcedens og retspraksis i afsagte domme og afgørelser. Det overblik kan du få via adgang til Grundejernes Domssamling.

Vores løsninger inden for bolig og byggeri er rettet mod private virksomheder, rådgivere, almene boligorganisationer og udlejere.

Digital adgang til alle domme inden for boligudlejning med Grundejernes Domssamling

Domme og afgørelser danner i høj grad praksis inden for privat- og erhvervsudlejning, og derfor er det vigtigt med adgang til Grundejernes Domssamling.

Som det eneste sted, har du med ED Lovportalen digital adgang til Grundejernes Domssamling, så du altid er orienteret om de seneste domme.

  • Hele lejelovgivningen
  • Grundejernes Domssamling
  • Håndbøgerne Boliglejemål og Erhvervslejemål, hvor førende fagspecialister uddyber, hvordan lovgivningen skal forstås

Portalen er udviklet i samarbejde med Ejendom Danmark. 

Bliv guidet i bolig og byggeri fra A-Z

Bolig og byggeri er et stærkt reguleret område med ofte komplekse sagsforløb og høje krav til administration og projektledelse.

Med vores digitale byggehåndbøger får du svar på, hvordan love og regler skal tolkes, og praktiske råd til bl.a. sagsforløb og projektledelse.

Vi tilbyder fire forskellige byggehåndbøger:

  • Håndbog for bygningsmyndigheder
  • Håndbog for den kommunale bygherre
  • Håndbog om støttet boligbyggeri
  • Håndbog om tilsyn med drift af støttet boligbyggeri

 

Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44