Inden for et så komplekst område som erstatningsberegning er det afgørende at have det bedste hjælpeværktøj. Med NemEO får du et værktøj, der gør erstatningsberegning let tilgængeligt, overskueligt og meget mindre tidskrævende.

Gør erstatningsberegning nemt og overskueligt

Schultz er eneforhandler af NemEO erstatningsberegner. Løsningen er udviklet på baggrund af mange års erfaring med den komplekse opgave at beregne erstatning til eller for skadelidte. Missionen er at gøre erstatningsberegning til en mindre ressourcekrævende opgave, sikre korrekte beregninger og et veldokumenteret beregningsgrundlag.

Undgå manuelt arbejde, når du beregner erstatning

Med NemEO slipper du for manuelt og tidskrævende arbejde, med trivielle kalenderopslag og fejltryk på lommeregnere. I stedet får du et værktøj, der kan beregne alle erstatninger og godtgørelser i erstatningsansvarsloven. Erstatningsberegning gøres let tilgængeligt, overskueligt og langt mindre tidskrævende.

I vores FAQ kan du få svar på alle dine spørgsmål omkring, hvordan NemEO fungerer. Klik på knappen nedefor, og kom videre til vores FAQ.

Erstatningsberegnerens funktioner

NemEO inkluderer blandt andet følgende funktioner:

  • Autogenerede satser og reguleringer fra erstatningsansvarsloven og den sociale lovgivning
  • Integrereret renteberegner med mulighed for forskellige forrentningsdatoer i samme beregning
  • Sikker og ensartet beregningsmetode
  • Nem og hurtigt genberegning

Som resultat får du en komplet erstatningsopgørelse i et redigerbart Word-dokument, som du kan tilpasse til egne skabeloner og eget design.

Deltag på et af vores månedlige live Q&A session

Hver måned holder vi en live Q&A session med vores NemEO eksperter. Det er gratis at deltage.

Webinaret henvender sig til dig, der har spørgsmål til programmet og dets funktionalitet både hvis du allerede har NemEO, men også hvis du overvejer at anskaffe det. 

Vil du kontaktes angående NemEO?

Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44