Som socialrådgiver i en social organisation, patientorganisation, interesseorganisation eller ngo har du brug for hurtig adgang til opdateret lovgivning og vejledninger, lov om social service m.m.

Med vores lovinformationsløsninger får du adgang til den samme viden og de samme værktøjer som landets 98 kommuner, der alle anvender vores løsninger. 

Få nem adgang til alt relevant sociallovgivning

Det kan være svært at danne sig overblik over lov om social service og øvrig lovgivning på det sociale område, hvor love og regler hele tiden ændres, og hvor principmeddelser i høj grad regulerer praksis.

Med Lovtext Social og Arbejdsmarked får du adgang til alt relevant lovgivning ét sted. 

  • Alt relevant lovgivning, inkl. principmeddelelser
  • Nyhedsmails med lovændringer

Lovtext Social og Arbejdsmarked indeholder ikke guider, men giver hurtig og effektiv adgang til lovgivning og afgørelser.

Giv optimal faglig rådgivning på det sociale område

I en social organisation er det essentielt at have overblik over lov om social service, regler og praksis på socialområdet for bedst muligt at kunne yde faglig støtte, fx i klagesager.

Med Lovguide Socialforvaltning får du adgang til det samme værktøj, som kommunerne bruger til at holde sig ajour med love, regler og praksis, så du kan give optimal faglig støtte.

  • Alt relevant lovgivning, inkl. principmeddelser
  • Guider, der forklarer regler og praksis i et let tilgængeligt sprog
  • Nyhedsmails med lovændringer
Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44