”Med Schultz Legal Research vil jeg hurtigt kunne foretage en effektiv juridisk research.” Sådan siger advokat Flemming Heilberg, der er blandt de første til at underskrive en aftale om Schultz Legal Research.

For advokat Flemming Heilberg vakte det glæde, da han hørte om Schultz Legal Research, der er en ny løsning til juridisk informationssøgning. Han er nu blandt de første til at indgå en aftale om Schultz Legal Research.

Flemming Heilberg har fra start budt den nye løsning velkommen på markedet:

"Det er min klare holdning, at konkurrence skaber bedre produkter og mere konkurrencedygtige priser. Som indehaver af en én-mands virksomhed er prisen selvsagt et vigtigt parameter for mig, men der skal selvfølgelig være balance mellem økonomi og kvalitet."

Integrationerne på tværs af juridiske kilder er yderst værdifulde for mit arbejde.

Flemming Heilberg, advokat

Der er behov for mere konkurrence

I september 2019 offentliggjorde Schultz et nyt samarbejde med Danske Advokater om at udvikle en ny løsning til juridisk informationssøgning. Danske Advokater fortæller, hvorfor de er gået ind i samarbejdet:

”Karnov sidder i dag tungt på markedet for juridisk informationssøgning. Der er brug for mere konkurrence i det marked – både når det gælder produkterne og priserne – og det vil vi gerne være med til at sikre. Derfor har vi indledt et samarbejde med Schultz om at lancere et nyt produkt, som vil kunne imødekomme rigtig mange advokaters og juristers behov, men til en langt skarpere pris, end hvad vi kender på markedet i dag.”

Schultz Legal Research vil kunne imødekomme rigtig mange advokaters og juristers behov, men til en langt skarpere pris, end hvad vi kender på markedet i dag.

Adm. direktør, Danske Advokater, Paul Mollerup

Integration på tværs af juridiske kilder

Flemming Heilberg har mere end 20 års erfaring som advokat og har juridisk ekspertise inden for IT-ret, persondataret og forvaltningsret. Han har store forventninger til Schultz Legal Research og kan godt forstå den almene interesse for løsningen.

”Jeg hører til den gruppe af advokater, som er højspecialiserede, og jeg kender mine retsområder til fingerspidserne”. Alligevel vil Schultz Legal Research give hans arbejde et kvalitetsløft:

”Med Schultz Legal Research vil jeg hurtigt kunne foretage en effektiv juridisk research, hvor integrationerne på tværs af juridiske kilder er yderst værdifulde for mit arbejde.”

Et af Flemming Heilbergs specialområder er persondataret, og med hans virke som DPO hos en række statslige myndigheder er det et område, som kræver hans årvågenhed.

”Hvis Schultz Legal kan integrere til kilder, som understøtter den juridiske informationssøgning for persondataret, vil jeg opleve dette som en kæmpe fordel. Det er et kompliceret retsområde, hvor der hele tiden sker noget nyt – enten nationalt eller i EU”.

Aftale

Advokat Flemming Heilberg var hurtig til at underskrive en aftale om Schultz Legal Research, som er en ny løsning til juridisk informationssøgning.

Et paradigmeskift

Schultz og Danske Advokaters nye løsning skal være med til at etablere et paradigmeskift i forhold til, hvordan teknologien understøtter juraen.

”Med Schultz Legal præsenterer vi en helt ny tilgang, som sætter kundernes samlede viden i spil på en mere intelligent måde. Det gælder både eget indhold og indhold høstet fra eksterne kilder. Schultz Legal bliver en åben platform, hvor både indholds- og legal tech-leverandører kan byde ind. Det er et opgør med den gamle måde at tænke på, hvor man fastlåses i én leverandørs platform. Det bliver lige så nemt at lave sin juridiske indstilling eller kontrakt, som det er at finde sin rejse på Momondo," udtaler Simon Svarrer, adm. direktør i Schultz.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig løbende orienteret om Schultz Legal Research

Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44