Schultz Legal Research er et juridisk online værktøj, der giver dig adgang til en komplet lov- og domssamling. Vi dækker alle retsområder fra privat- til offentlig ret, og du får alle de retskilder, du skal bruge for at forstå og fortolke loven.

Løsningen er udviklet i samarbejde med Danske Advokater, som har leveret unik faglig indsigt og viden om juristers udfordringer og behov.

Få adgang til en omfattende lov- og domssamling

Alle domme og afgørelser er linket sammen med de relevante lovparagraffer, og de kan nemt fremsøges via emneord og fritekstsøgning. På de enkelte lovparagraffer finder du de officielle lovbemærkninger, så du hurtigt kan danne dig et overblik over motiverne bag paragraffen. 

Du kan nemt dykke ned i lovens fortolkning og historik, og fremsøge tidligere domme og afgørelser, afsagt med hjemmel i paragraffen.

Spar tid (og penge) i din juridiske informationssøgning

Søgemaskinen er baseret på algoritmer optimeret til juridisk informationssøgning. Vores redaktionelle team skaber og vedligeholder tusindvis af links mellem relaterede dokumenter. På den måde kan du hurtigt og nemt komme videre til andre dokumenter, som har relevans for din research.

Derudover har vi en yderst fordelagtig prismodel - helt uden tillægsmoduler og besvær - og endda et gratis prøveabonnement på 14 dage.

Med Schultz Legal Research præsenterer vi en helt ny tilgang, som sætter kundernes samlede viden i spil på en mere intelligent måde. Det bliver lige så nemt at lave sin juridiske indstilling eller kontrakt, som det er at finde sin rejse på Momondo.

Adm. direktør Simon Svarrer, Schultz

Læs også

Brugere tester og giver feedback
Schultz Legal Research vil skabe dynamik i markedet
Schultz Legal Research er blevet til i samarbejde med Danske advokater og flere store, danske advokatfirmaer. Hør, hvorfor vores udviklingskunder er gået ind i samarbejdet.
Paul Mollerup, Danske Advokater
Danske Advokater og Schultz udfordrer Karnov
Danske Advokater og Schultz lancerer en helt ny platform for juridisk informationssøgning
Kromann Reumert om at være udviklingskunde på Schultz Legal Research
Interview med Mette Riis, informationsspecialist hos Kromann Reumert
Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44