Schultz Legal Research er et juridisk online værktøj, der giver dig adgang til en komplet lov- og domssamling. Vi dækker alle retsområder fra privat- til offentlig ret, og du får alle de retskilder, du skal bruge for at forstå og fortolke loven.

Løsningen er udviklet i samarbejde med Danske Advokater, som har leveret unik faglig indsigt og viden om juristers udfordringer og behov.

Få adgang til en omfattende lov- og domssamling

Alle domme og afgørelser er linket sammen med de relevante lovparagraffer, og de kan nemt fremsøges via emneord og fritekstsøgning. På de enkelte lovparagraffer finder du de officielle lovbemærkninger, så du hurtigt kan danne dig et overblik over motiverne bag paragraffen. 

Du kan nemt dykke ned i lovens fortolkning og historik, og fremsøge tidligere domme og afgørelser, afsagt med hjemmel i paragraffen.

Spar tid i din juridiske informationssøgning

Søgemaskinen er baseret på algoritmer optimeret til juridisk informationssøgning. Vores redaktionelle team skaber og vedligeholder tusindvis af links mellem relaterede dokumenter. På den måde kan du hurtigt og nemt komme videre til andre dokumenter, som har relevans for din research.

Adgang til historiske domme er afgørende for at få reel konkurrence på markedet, og vi er glade for det gode samarbejde med Domstolsstyrelsen om at få adgang til de historiske domme.

Adm. direktør Paul Mollerup, Danske Advokater

Prøv gratis i 14 dage

Bestil en gratis prøveperiode og få mulighed for at prøve Schultz Legal Research i forbindelse med din arbejdssituation.

Byg den helt rigtige argumentation

Hvem hjælper dig, når et forkert svar ikke er en mulighed? Schultz Legal Research er en ny legal tech-løsning til dig, der har behov for at arbejde professionelt og effektivt med jura i det daglige. 

Se videoen og hør, hvordan Schultz Legal Research kan hjælpe dig med din juridiske informationssøgning.

 

Med Schultz Legal Research præsenterer vi en helt ny tilgang, som sætter kundernes samlede viden i spil på en mere intelligent måde. Det bliver lige så nemt at lave sin juridiske indstilling eller kontrakt, som det er at finde sin rejse på Momondo.

Adm. direktør Simon Svarrer, Schultz

Hold dig opdateret om Schultz Legal Research

Vil du holdes opdateret om Schultz Legal Research og læse spændende artikler, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs også

Kromann Reumert om at være udviklingskunde på Schultz Legal Research
Interview med Mette Riis, informationsspecialist hos Kromann Reumert
Ind med mere konkurrence og let adgang til alle
NJORD Law Firm melder sig som kommende brugere af Schultz Legal Research
Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44