Schultz A/S indgår samarbejde med NemEO ApS om at udbyde NemEO Erstatningsberegner. Missionen er at gøre erstatningsberegning let tilgængeligt, overskueligt og meget mindre tidskrævende.

Erstatningsberegning er et komplekst område. Der skal bl.a. beregnes tabt arbejdsfortjeneste, erhvervsevnetab, renter m.m., og det er essentielt, at erstatningen er korrekt beregnet.

Bag NemEO ApS står Anders Nielsen, Kåre Stokholm Svensson og Rune Kappelgaard, som har mere end 20 års erfaring med erstatningsret.

”Vi er meget glade for den aftale, vi har indgået med Schultz,” udtaler Kåre Stokholm Svensson, medejer af NemEO ApS, og uddyber: ”Vores erstatningsberegner er udviklet med udgangspunkt i vores egen erfaring og alle de frustrationer, vi har siddet med, når vi skulle lave beregninger. Derfor besluttede vi os for at udvikle et værktøj, der kan lette hverdagen for dem, der arbejder med erstatnings- og forsikringsret. Med beregneren slipper man for manuelle og tidskrævende beregninger og får et værktøj, der kan beregne alle erstatninger og godtgørelser efter Erstatningsansvarsloven. Samarbejdet med Schultz har gjort det muligt for at os at skabe vækst og komme ind på markedet med større styrke.”

Med beregneren slipper man for manuelle og tidskrævende beregninger og får et værktøj, der kan beregne alle erstatninger og godtgørelser efter Erstatningsansvarsloven.

Kåre Stokholm Svensson, medejer, NemEO

”Hos Schultz er det vigtigt for os at teame op med samarbejdspartnere, der kan levere fagtech, som supplerer vores egne løsninger. NemEO er et rigtigt godt eksempel på dette. Deres løsning er enestående, og der findes ikke et lignende produkt på markedet i dag. Alle brancher – fra forsikringsselskaber til fagforeninger – som arbejder med erstatningsberegning kan få gavn af produktet, og med samarbejdet skaber vi mulighed for en digital understøttelse af nogle meget ressourcekrævende arbejdsopgaver. Vi ser meget frem til at kunne introducere NemEO Erstatningsberegner for vores kunder indenfor advokatbranchen, de faglige organisationer og de offentlige myndigheder, der arbejder med erstatning. Det vil give meget stor gevinst for vores kunder,” udtaler Jesper Seidler, salgsdirektør i Schultz A/S.

 

Fra venstre Jesper Seidler, salgsdirektør i Schultz, Anders Nielsen medejer af NemEO og Kåre Stokholm Svensson, medejer af NemEO.

Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44