Flere offentlige instanser er pålagt at skulle offentliggøre deres afgørelser. Schultz Vidensplatform er en løsning, der fungerer nemt og sikkert, til at overholde det lovpligtige krav.

Læs mere her: Produktbeskrivelse Schultz Vidensplatform

Brugerne får nem adgang til den rette viden

Schultz Vidensplatform er udviklet til at understøtte deling af viden internt og/eller eksternt. Vidensplatformen indeholder en række nøglefunktioner, der gør portalen anvendelig som publiceringsplatform.

  • Løsningen har i sig selv en brugergrænseflade, som gør det nemt for alle at benytte den
  • Redaktionsmiljøet er intuitivt og brugerstyret, hvor udvalgte redaktører kan oprette, redigere og slette indhold
  • Platformen sikrer, at brugerne altid arbejder med den samme og rigtige version af dokumenterne
  • Platformen er udstyret med en effektiv søgefunktion, der sikrer, at du nemt finder frem til det, du leder efter

Hvordan fungerer Vidensplatformen som afgørelsesdatabase?

Schultz Vidensplatform er et publiceringsværktøj, der har til formål at sikre korrekt udgivelse af de gældende, historiske og fremtidige dokumenter. Platformen kan bruges som en portal til at formidle afgørelser og instrukser til brug for eksterne.

Platformen har mange forskellige brugsscenarier, afhængig af hvad formålet er. Et konkret eksempel er at bruge platformen som en afgørelsesdatabase.

Fagspecialist Peter Hald Gustenhoff forklarer:

”En afgørelsesdatabase bliver primært brugt, fordi mange af de offentlige instanser er pålagt at offentliggøre deres afgørelser. Derfor skal man have mulighed for at søge disse frem, og det er her, at Schultz Vidensplatform kommer ind i billedet. Vi tilbyder en funktionalitet, der gør det muligt at bestemme, om man vil have sin portal intern, offentlig eller som en hybrid. Og det giver jo helt vildt god mening til en afgørelsesdatabase”.

 

Vi tilbyder en funktionalitet, der gør det muligt at bestemme, om man vil have sin portal intern, offentlig eller som en hybrid. Og det giver jo helt vildt god mening til en afgørelsesdatabase.

Peter Hald Gustenhoff, Fagspecialist, Schultz

Platformen muliggør derved, at offentlige instanser kan samle al relevant viden i én platform og samtidig overholde det lovpligtige krav om, at deres afgørelser skal være offentlige. Peter Gustenhoff uddyber:

”En afgørelsesdatabase er meget simpel. Brugeren kan søge det frem, de ønsker. Det er en måde, hvorpå man som offentlig instans kan få offentliggjort sine afgørelser, og så kan man som bruger konfigurere, hvilke data der skal vises om dokumenterne – det kan man nemlig også søge i. Systemet er intuitivt, nemt og hurtigt”.

Det særligt værdifulde ved platformen er, at den baner vejen for, at både interne og eksterne parter når sikkert, nemt og hurtigt frem til nyttige afgørelser. Den effektive søgefunktion sikrer, at brugeren finder den relevante viden på en simpel og overskuelig måde. Samtidig er afgørelsesdatabasen nem at vedligeholde og opdatere, da indholdet er samlet ét sted.

En afgørelsesdatabase er meget simpel. Det er en måde, hvorpå man som offentlig instans kan få offentliggjort sine afgørelser, og så kan man som bruger konfigurere, hvilke data der skal vises om dokumenterne.

Peter Hald Gustenhoff, Fagspecialist, Schultz

Læs også

Ditlev Veit, informationsspecialist hos Rigsadvokaten
Informationsspecialist om Fundament: Nu kan vi finde en nål i en høstak
Interview med informationsspecialist hos Rigsadvokaten Ditlev Veit
Schultz indgår aftale med Elmer Advokater
Leverance af ny platform til vidensdeling
Udsigt over København
Sådan arbejder en jurist i kommunen med vidensdeling
Vidensarbejdet er med til at styrke borgernes retssikkerhed