Det nyeste skud på stammen i rækken af advokatfirmaer, der har valgt Schultz Legal Research, Schultz’ nye satsning inden for legal tech, er Penta Advokater. Dermed får Penta Advokater adgang til en ny, digital og intelligent løsning, der er designet til at gøre juridisk informationssøgning både smartere og lettere.

Med kontorer i i Esbjerg, Kolding, Vejen, Ribe og Grindsted er Penta Advokater i dag et af de større advokathuse i Syddanmark. Mange af virksomhedens i alt 85 medarbejdere er højt specialiserede jurister, der beskæftiger sig med rådgivning inden for bl.a. erhvervsret, familieret og ejendomsret. Hos Penta Advokater anser man legal tech som en naturlig del af udviklingen i advokatbranchen og er glad for  Schultz’ nye initiativ:

”Vi ser os selv som en moderne virksomhed på alle parametre, og derfor er det et godt match. For os er det vigtigt at gå forrest på legal tech, og vi hilser bestemt det nye tiltag fra Schultz velkomment. Det er sund konkurrence på et spændende område, der er i rivende udvikling,” fortæller Lasse Iversen Hansen, der er adm. direktør hos Penta Advokater.

Penta Advokater 19.09.02 Portræt

”Vi kender i forvejen Schultz som en seriøs og meget anerkendt spiller. At man har lavet en alliance i branchen på denne måde er genialt. Det giver en god blanding af både muskler og kvalitet, og vi ser gerne et langvarigt samarbejde,” siger Lasse Iversen Hansen, adm. direktør, Penta Advokater.

Netflix for jurister

Penta Advokater har særligt bidt mærke i brugervenligheden ved Schultz’ nye digitale løsning. Virksomheden bruger til daglig selv mange digitale platforme, fx både en Youtube-kanal og diverse webinarer, og virksomheden har et godt øje for, hvilke behov brugerne står med. Derfor er forventningerne til Schultz høje:

"Vi ser et friskt perspektiv på et digitalt produkt fra Schultz. Der er er taget god højde for netop kundens behov. Derudover er prismodellen fair and square for begge parter, og brugervenligheden er helt i top. Bruger-setuppet minder lidt om Netflix’ model. Ud fra det, jeg har fået præsenteret, vil jeg næsten kalde det Netflix for jurister."

Prismodellen er fair and square for begge parter, og brugervenligheden er helt i top.

Lasse Iversen Hansen, adm. direktør, Penta Advokater

Fagligheden på plads

Schultz Legal Research er en ny og intelligent løsning, der er designet til at gøre digital juridisk informationssøgning både smartere og lettere. Løsningen er udviklet i samarbejde med Danske Advokaters fagudvalg - et samarbejde, der blandt andet skal sikre høj faglighed i det endelige produkt. Involveringen af brancheforeningens fagudvalg og deres ekspertise ”giver stor tiltro til kvaliteten,” siger Lasse Iversen Hansen og fortsætter:

”Vi kender i forvejen Schultz som en seriøs og meget anerkendt spiller. At man har lavet en alliance i branchen på denne måde er genialt. Det giver en god blanding af både muskler og kvalitet, og vi ser gerne et langvarigt samarbejde.”

Læs også

Claes Bach
Bach Advokater indgår early bird-aftale med Schultz Legal
Virksomheden får dermed adgang til en ny og intelligent løsning
Christina Jønby, videnchef hos Kromann Reumert
Kromann Reumert: Videndeling er en del af vores DNA
Videndeling bliver for alvor vigtig i denne tid
Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44