Kromann Reumert, Bech-Bruun, Plesner og Advokatfirmaet Poul Schmith er med i rækken af toneangivende advokatvirksomheder, der nu melder sig som brugere af Schultz Legal Research. 

Schultz’ ambitiøse satsning inden for legal tech, Schultz Legal Research, kan nu tilføje en række af de store advokatvirksomheder til listen af kommende brugere – blandt andre Kromann Reumert, Bech-Bruun, Plesner og Advokatfirmaet Poul Schmith.

Let adgang til relevant materiale, en åben platform og samarbejde om udviklingen er blandt de ting, de kommende brugere hilser velkommen.

”Vi har store forventninger til Schultz Legal Research, som vil give os adgang til en kompetent digital platform med relevant juridisk indhold, bl.a. til domme, som ikke er umiddelbart tilgængelige i vores nuværende systemer,” siger Torben Waage, partner hos Kromann Reumert. ”Vi anser dette for at være et naturligt skridt for os som led i vores strategiske fokus på digitalisering og legal tech.”

”I Bech-Bruun ønsker vi at være med til at løfte barren for legal tech, og det giver Schultz Legal Research os mulighed for,” siger Simon Evers Hjelmborg, bestyrelsesformand hos Bech-Bruun: ”Vi ser fx et stort potentiale i at kunne integrere løsningen med både vores egne systemer og andre legal tech-produkter i markedet.”

Vi er glade for at kunne understøtte vores informationssøgning med Schultz Legal Research, som vi forventer os meget af i forhold til brugergrænseflade og indhold.

Jens Bødtcher-Hansen, managing partner, Advokatfirmaet Poul Schmith

”Hos Plesner ser vi positivt på brugerinddragelsen i udviklingen af Schultz Legal Reseach, bl.a. med Danske Advokaters Fagudvalg,” siger Tom Kári Kristjánsson, managing partner hos Plesner. ”Vi ser frem til at være med til at præge den fortsatte udvikling af løsningen.”

”Vi er glade for at kunne understøtte vores informationssøgning med Schultz Legal Research, som vi forventer os meget af i forhold til brugergrænseflade og indhold, og som vi ser som et godt værktøj til at understøtte og optimere vores arbejde sammen med andre juridiske informationssøgningsløsninger, vi benytter. Det er en naturlig del af vores satsning på legal tech og videnområdet, hvor vi forventer, at der kommer til at ske en udvikling i de kommende år, som vi glæder os til at præge og være en del af,” siger Jens Bødtcher-Hansen, managing partner i Advokatfirmaet Poul Schmith.

Schultz Legal Research er en online platform, der bl.a. vil indeholde en komplet lovsamling samt en omfattende samling af principiel og offentliggjort retspraksis fra 1. januar 2008 og frem.

DANSKE ADVOKATER GLADE FOR DEN STÆRKE LØSNING

Schultz udvikler den nye løsning til juridisk informationssøgning i et tæt samarbejde med Danske Advokater. Her hilser man de nye brugere velkomne.

”Det er et højt og utvetydigt ønske fra vores medlemmer, at vi aktivt skal medvirke til at sikre konkurrence i markedet for juridisk informationssøgning”, siger Paul Mollerup, adm. direktør hos Danske Advokater. ”Vi er derfor glade for, at også advokathusene vælger at slutte op om Schultz Legal Research og vil indgå i det fortsatte udviklingsarbejde, så vi sikrer en stærk og konkurrencedygtig løsning på markedet.

Paul Mollerup, Danske Advokater

”Vi er glade for, at advokathusene vælger at slutte op om Schultz Legal Research og vil indgå i det fortsatte udviklingsarbejde, så vi sikrer en stærk og konkurrencedygtig løsning på markedet," siger Paul Mollerup, adm. direktør hos Danske Advokater.

Relaterede nyheder

Penta Advokater
PENTA ADVOKATER: SCHULTZ LEGAL RESEARCH ER NETFLIX FOR JURISTER
Penta Advokater har indgået en aftale om Schultz Legal Research
Aftale
Advokat: Derfor vil Schultz Legal give et kvalitetsløft
Med Schultz Legal vil jeg hurtigt kunne foretage effektiv juridisk research, siger advokat Flemming Heilberg
Paul Mollerup, Danske Advokater
Danske Advokater og Schultz udfordrer Karnov
Danske Advokater og Schultz lancerer en helt ny platform for juridisk informationssøgning