Lige nu arbejder vi med Paragraf Zoom. Paragraf Zoom er et centralt redskab i den juridiske metode, når retskilden er identificeret og det derefter handler om at finde al den information, der er relevant for at forstå og fortolke den enkelte paragraf.

 

Med Paragraf Zoom kan brugerne således hurtigt finde en specifik paragraf og følge den fra dens oprindelse til den aktuelle version – herunder hvordan teksten eventuelt har ændret sig over tid. Paragraf Zoom vil også gøre det muligt at sammenligne det tilhørende lovforslag sådan det er som fremsat og vedtaget.”

 

Med Paragraf Zoom vil brugerne også kunne læse både de almindelige og specielle bemærkninger og således hurtigt kunne udlede de oprindelige politiske intentioner bag en given paragraf.

Én pakke med alle relevante historiske domme 

Det bliver en ny, fleksibel og konkurrencedygtig løsning, som vil være et stærkt alternativ til de eksisterende systemer på markedet.

 

Schultz Legal Research indeholder alle relevante historiske domme og afgørelser. Løsningen kan udbygges med en omfattende materialesamling, hvor brugeren nemt kan organisere og gemme relevante dokumenter.

Vil du kontaktes angående Schultz Legal Research?

Relaterede nyheder

Historiske domme
500 historiske domme fra Plesner bliver en del af Schultz Legal Research
Plesner hilser konkurrencen på markedet for historiske domme velkommen.
Brugere tester og giver feedback
Brugere tester og giver feedback
Kommende brugere sikrer relevans og brugervenlighed.
Automatisering
Automatisering styrker forretningen
Nicholas Hawtin, CEO, Nordic Legal Tech: Forretningspotentialet i automatisering er stort.
Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44