Der er ikke meget tvivl i stemmen fra advokat og partner Jens Bang Liebst fra Aumento. Branchen har ventet længe på konkurrence på markedet for digital juridisk information. Både for at sikre udvikling og produkter, der matcher det øgede fokus på Legal Tech hos branchens spillere og for at få konkurrencedygtige løsninger. Aumento er en af flere advokatvirksomheder, der har indgået early bird-aftale med et abonnement på Schultz Legal Research – Schultz’ online platform, der blandt andet indeholder en komplet lovsamling samt en omfattende samling af principiel og offentliggjort retspraksis fra 1. januar 2008 og frem.

Digital revolution i gang

Abonnementet på den nye digitale platform er bare et af mange digitale tiltag hos Aumento. Virksomhedens dagligdag er i høj grad virtuel, og stifterne af Aumento står også bag online løsninger som f.eks. Advokurser.dk, Revikurser.dk og senest Pingodocs.dk.

”Schultz Legal Research bliver et blandt mange nye centrale redskaber for vores advokater og medarbejdere i huset”, siger Jens Bang Liebst. ”Det bliver særligt spændende at integrere det med vores øvrige digitale systemer og at intensivere den måde vi fremover vil bruge flere og flere digitale hjælpemidler”. 

Det bliver særligt spændende at integrere Schultz Legal Research med vores øvrige digitale systemer og at intensivere den måde vi fremover vil bruge flere og flere digitale hjælpemidler.

Jens Bang Liebst, advokat og partner, Aumento

Alle får adgang til rene retskilder

De omkring 60 kolleger, heraf 36 advokater, hos Aumento ser frem til at tage Schultz Legal Research i brug. Ikke mindst fordi den konkurrencedygtige pris betyder, at samtlige kolleger i virksomheden fremover får adgang til løsningen og opdateret lovstof og retspraksis.

”Prisen betyder, at vi fremover uden videre kan give alle adgang til den digitale platform”, siger Jens Bang Liebst. ”Det er en klar forbedring i forhold til i dag, hvor et mere begrænset antal trækker på de eksisterende løsninger i markedet”.

Hos Aumento fremhæver Jens Bang Liebst, at der faktisk er fordele ved, at de supplerende kilder til lovstoffet er rene retskilder og ikke personlige betragtninger fra en redaktion. ”Det er en styrke, at der ikke er tvivl om hvem der står bag de umiddelbare bemærkninger til lovstoffet”, siger Jens Bang Liebst. ”Det giver maksimal retskildeværdi og dermed det reelt anvendelige i sags- eller domsforhandling”.

Det er vigtigt at have antennerne ude og vælge de holdbare løsninger. Der er stort potentiale i at digitalisere arbejdsgange og processer, så vi får mere tid til at fokusere på den egentlige juridiske rådgivning.

LÆS OGSÅ

Kontorbygning
Opbakning fra store advokathuse til Schultz’ legal tech satsning
Kromann Reumert, Bech-Bruun, Plesner og Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith melder sig som brugere af Schultz Legal Research
Penta Advokater
PENTA ADVOKATER: SCHULTZ LEGAL RESEARCH ER NETFLIX FOR JURISTER
Penta Advokater har indgået en aftale om Schultz Legal Research
Aftale
Advokat: Derfor vil Schultz Legal give et kvalitetsløft
Med Schultz Legal vil jeg hurtigt kunne foretage effektiv juridisk research, siger advokat Flemming Heilberg